dinsdag, januari 27, 2009

Mijlpaal


In termen van projectmanagement is er weer een mijlpaal gehaald, er is een fase af en de volgende klus kan beginnen. De fundering ligt, en het werk is verder uitgezet. (Voor de leek, er is geen apparaat uitgezet maar de timmerlieden hebben hulpbalken neergezet waaraan de metselaar kan zien hoe hij moet metselen.)
Ook de kozijnen worden geplaatst voordat de metselaar aan het werk gaat. Momenteel vriest het dus dat is spannend, metselen met vorst geeft problemen.

Een mooi detail is het zand dat in de kruipruimte en om het werk is gestort. Het zand bedekt de vette klei en de zompige aarde, het werkt veel schoner en vormt een mooie ondergrond om op te lopen. Het scheelt ons in elk geval enorm met schoonmaken.

4 opmerkingen:

Guus zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Guus zei

Ik snap nog niet zo goed wat er dan is uit gezet? Stond het aan dan?

Anoniem zei

:-) Dag Guus,
Geeft niks hoor, soms vind ik het lastig om ingewikkelde dingen uit te leggen. Of wellicht heb je om tijd te besparen, vanwege je drukke werkzaamheden en je beperkte mogelijkheden om internetpagina's te lezen, enkele allinea's overgeslagen?

Ik probeer het nog eens met behulp van de Van Dale:
uit·zet·ten - de grondvorm aangeven.

Maar ja, de metselaar kan voorlopig thuisblijven, het vriest dat het kraakt, dan blijven die mannen lekker thuis.

Anoniem zei

uitzetten <> inzetten (pokerterm)

Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...