zondag, maart 22, 2009

Koeien uit China

De chinese Joy (haar westerse naam) is accountmanager bij XY-printing uit de provincie Guangdong (Honderdvijftig kilometer van Hong Kong). Met haar heb ik de laatste tijd veel gemaild, de taal,- en tijdbarrière maakt dat tot een uitdaging. XY-printing gaat het koeienboek drukken. Omdat het bestand van het boek 3 gigabyte groot is kon het moeilijk worden geupload, de computer zou er ongeveer negen uur over doen en zoals computergebruikers weten: tegen zo'n lange taak is geen verbinding bestand.
Gelukkig hoef je DHL maar te bellen en te betalen of er staat een geel autootje voor de deur die de dvd met het bestand voor je naar China brengt. Daar drukken ze het en met een beetje mazzel wordt het schip met de boeken niet gekaapt en komt de boel in de haven van Amsterdam aan.
Het Koeboek is gemaakt door Ilse Hesp, eerder maakte ze het boek "Hof van Holland" over de bollenstreek. Het Koeboek is een prachtig boek, informatief (wie wist bijvoorbeeld dat een koe geen boventanden heeft?) en met hele mooie foto's van alle koeienrassen in Nederland.



Geen opmerkingen:

Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...