donderdag, december 22, 2011

Omgaan met hufters

Iedereen komt vroeg of laat met hufters in aanraking. Wanbetalers, vandalen, winkeldieven oplichters, flessenrekkers en andere akelige lieden. Het boek 'Aanpakken van Hufters' gaat over de legale manieren om deze personen aan te pakken. Het stramien is simpel, hoe herken je hufters (meestal achteraf), wat zijn de legale stappen om ze aan te pakken. Hoe stel je iemand aansprakelijk, welke vervolgstappen zijn er daarna. Het boek beschrijft alle stappen die je als burger zelf kunt nemen voordat je hulp inroept van advocaten, deurwaarders, politie en andere bevoegden. Met tips, voorbeeldbrieven en procedures, maar ook sappige voorbeelden.

Het boek is voornamelijk bedoeld voor ondernemers maar iedereen die voorbeelden heeft van hufterig gedrag kan ze naar de redactie sturen info@publimix.nl. Wie weet komt het in het boek. Het boek wordt geschreven door een ervaren advocate.

Geen opmerkingen:

Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...