woensdag, februari 18, 2009

Puntje dak en pentagram

Bijna ging het fout, de glazenier zette de ramen tegen elkaar, bijna ontstond er een pentagram, waarvan de lezers van deze blog natuurlijk weten dat het een toegang vormt tot duistere dimensies. Gelukkig lukte de opzet niet en werd het pentagram een hexagoon, geheel onschuldig zoals men weet.

Een andere punt zit er ook op, De muur is klaar, de contouren van de aanbouw zijn compleet, althans vanaf de zijkant. De laatste foto biedt een blik op de toekomstige keuken.




3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beter ingewijden weten dat het pentagram gebruikt wordt om duivels op te roepen, en dat het hexagoon inderdaad, zoals de naam al zegt door heksen wordt gebruikt tijdens hun middernachtelijke escapades. Maar laten we zwijgen over deze zaken van de nacht.

Testnaam zei

We kennen de twee begrippen hexagram en hexagoon. (Davidsster en honingraat).

De hexagoon hoort tot de familie der polygonen, oftewel gelijkzijdige veelhoeken. Een hexagoon is dan dus een gelijkzijdige zeshoek. Deze figuur krijgt men, wanneer de straal van een circel zesmaal op de cirkel zelf wordt afgepast. Hexagram wordt door heksen gebruikt, de afbeelding op de foto is een mislukte hexagram/hexagoon. (iets meer gram dan goon).

Anoniem zei

Toch lijken die ramen die daar staan een geheimzinnig teken te zijn door ongrijpbare lieden gebruikt om hun duistere samenkomsten aan elkaar bekend te maken: de hexagroon

Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...