De kaas heeft al een naam, bergeblonde, een licht zilte witschimmelkaas, bereid uit koemelk uit de streek rond Bergen. Een streekkaas dus. De website moet nog worden voorzien van frames, de achtergrondfoto staat dubbel, de site moet smaller. Wie helpt?
zaterdag, september 05, 2009
De volgende stap
Een standpasteur. Met dit apparaat kun je rauwe melk pasturiseren, daarna kun je de melk geforceerd afkoelen tot de gewenste temperatuur. Zuursel toevoegen, laten stremmeen en vervolgens de ontstane wrongel snijden. De wrongel in vormen scheppen, laten drogen, dan een pekelbad, vervolgens drogen en daarna rijpen bij 12 graden celcius en een luchtvochtigheid van 95%. Wordt vervolgd.
De kaas heeft al een naam, bergeblonde, een licht zilte witschimmelkaas, bereid uit koemelk uit de streek rond Bergen. Een streekkaas dus. De website moet nog worden voorzien van frames, de achtergrondfoto staat dubbel, de site moet smaller. Wie helpt?
De kaas heeft al een naam, bergeblonde, een licht zilte witschimmelkaas, bereid uit koemelk uit de streek rond Bergen. Een streekkaas dus. De website moet nog worden voorzien van frames, de achtergrondfoto staat dubbel, de site moet smaller. Wie helpt?
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...

-
Ooit heb ik eens een barograaf gemaakt, mannen doen dat soort dingen vaker als hun vrouw zwanger is en de kraamkamer al behangen is, bij Eva...
-
De getijden op zee zijn bekend, de getijden ontstaan door de aantrekkingskracht van de maan en de zon (en de corioliskrachten). Is er ook zo...
-
Bijna ging het fout, de glazenier zette de ramen tegen elkaar, bijna ontstond er een pentagram, waarvan de lezers van deze blog natuurlijk w...
1 opmerking:
heb je ook al een koe?
Een reactie posten