vrijdag, september 11, 2009
Kleinste kaasmakerij van Nederland
De verherbouwing vordert gestaag, over een week of twee is de kleinste kaasmakerij van Nederland klaar. De komende tijd wordt het recept verfijnd. Er zijn enorm veel variabelen die van invloed zijn op het resultaat. Om de effecten van die variabelen te leren heb je ervaring nodig. Voorlopig worden hier dus batches kaas gemaakt van 25 liter melk.
Overigens heeft zich nog geen handige webbouwer gemeld die een framepagina van www.bergeblanc.nl kan maken. Ik zou dat een heel mooi verjaarskadootje vinden of er zelfs een passende beloning voor willen toezeggen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...
-
Ooit heb ik eens een barograaf gemaakt, mannen doen dat soort dingen vaker als hun vrouw zwanger is en de kraamkamer al behangen is, bij Eva...
-
Fototoestel ligt klaar, 5 kittens zijn altijd goed voor een fotomoment. Deze gebruikt de ventilatiegaten van de bananendoos als patrijspoort...
-
Oude foto's zien er een stuk mooier uit op een beeldscherm. De kleine kiekjes ten tijde van de naoorlogse schaarste zijn scherp genoeg o...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten