De kaasmakers van de Dikhoeve waren erg aardig en vertelden graag over hun werk. De kaas was trouwens ook erg lekker. Camembert-achtige kaas van schapenmelk.
dinsdag, januari 25, 2011
Bij de collega
Twee kilometer van Amsterdam, in Ransdorp, staat een schapenboerderij waar ook kaas wordt gemaakt. Ik was er om te kijken hoe zij dat deden. Afgezien van de andere melk zijn veel onderdelen gelijk. Je steekt er altijd wat van op.
De kaasmakers van de Dikhoeve waren erg aardig en vertelden graag over hun werk. De kaas was trouwens ook erg lekker. Camembert-achtige kaas van schapenmelk.

De kaasmakers van de Dikhoeve waren erg aardig en vertelden graag over hun werk. De kaas was trouwens ook erg lekker. Camembert-achtige kaas van schapenmelk.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...

-
Ooit heb ik eens een barograaf gemaakt, mannen doen dat soort dingen vaker als hun vrouw zwanger is en de kraamkamer al behangen is, bij Eva...
-
De getijden op zee zijn bekend, de getijden ontstaan door de aantrekkingskracht van de maan en de zon (en de corioliskrachten). Is er ook zo...
-
Bijna ging het fout, de glazenier zette de ramen tegen elkaar, bijna ontstond er een pentagram, waarvan de lezers van deze blog natuurlijk w...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten