Restaurant Merlet in Schoorl heeft een Michelinster en is lid van de Alliance Gastronomique. Het leek de kok van Merlet leuk om een mooi streekproduct te serveren tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Alliance Gastronomique. Je raadt het al, er ging een paar kilo kaas naar Schoorl om daar te worden omgetoverd in een gerecht met zoete peen, creme en Bergens Blonde. Hopelijk krijg ik er nog een fotootje van, volgens ingewijden was het recept een succes.
Inmiddels heb ik ook een receptenkaartje gemaakt met andere combinaties.
Let op: deze recepten zijn alleen bruikbaar in combinatie met Bergens Blonde. Wie andere kaas gebruikt kan rekenen op hoon en een gerechte straf in het hiernamaals.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...
-
Ooit heb ik eens een barograaf gemaakt, mannen doen dat soort dingen vaker als hun vrouw zwanger is en de kraamkamer al behangen is, bij Eva...
-
Oude foto's zien er een stuk mooier uit op een beeldscherm. De kleine kiekjes ten tijde van de naoorlogse schaarste zijn scherp genoeg o...
3 opmerkingen:
heel mooi zoiets en lekker ook begrijp ik.
je kunt rekenen op veel vegetarische klanten voor je kaas redepten denk ik.
Bergens Blonde is erg lekker in de champignonsoep.
Hotel Merlet, was gisteravond nog in 'Boer zoekt vrouw'. Misschien werd er tijdens het diner ook jouw kaas geserveerd!
Een reactie posten