donderdag, november 03, 2011
Kaaskeerinrichting
De blokvormen kaas zijn handig bij het vullen maar zwaar om te keren. En dat keren moet vaak. Bij de eerste handmatige poging stortte er 20 kilo kaasdrab op mijn schoenen. Na een nacht woelen en denken had ik de oplossing. Gelukkig heeft mijn buurman een metaalbewerkingsbedrijf, hij maakte deze eenvoudige geniale kazenkeerder. Binnenkort ook voor andere kaasmakerijen verkrijgbaar.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Groeimarkt Ondernemen in de zorg, een groeimarkt. Praktische informatie voor ondernemers in de zorg, voor freelance verpleegkundigen, thuisz...
-
Ooit heb ik eens een barograaf gemaakt, mannen doen dat soort dingen vaker als hun vrouw zwanger is en de kraamkamer al behangen is, bij Eva...
-
Oude foto's zien er een stuk mooier uit op een beeldscherm. De kleine kiekjes ten tijde van de naoorlogse schaarste zijn scherp genoeg o...
2 opmerkingen:
Het wordt wel erg industrieel zo, een fabriekje eigenlijk wel en het staat ver van het traditionele ambacht van de kaasmaker.
Kaas maken is nu eenmaal kaas keren.
Harm
Jij kookt zeker ook op een houtvuur
Een reactie posten